Архітектурний бетон LUXUM – сучасне рішення креативного дизайну

Хочемо поділитись новинкою в нашому асортименті - архітектурний бетон від польського виробника LUXUM. Справжній архітектурний бетон можна використовувати у різних цілях, як облицювання каміну, так і декорування стін, фасадів, підлоги, або ж він може бути відмінним елементом оформлення інтер'єру.

Плити архітектурного бетону мають різні текстури та рельєфи, надаючи привабливий вигляд будь - яким поверхням, хоча сам по собі бетон є матеріалом суворим, практичним і скромним, але тим не менше, це хороша знахідка для талановитого дизайнера та архітектора.      

Незалежно від суперечок і дискусій про використання архітектурного бетону LUXUM, Ви не зможете заперечувати одне – його унікальність і здатність дивувати. Він може бути використаний практично в будь-якому місці і в будь-яких формах: конфігурувати як основний фон, або як тонкий декоративний елемент у вигляді монолітної плити або творчої мозаїки.

архітектурний бетон

Плити архітектурного бетону LUXUM можна інтегрувати як декоративний матеріал у різні дизайнерські рішення та інтер’єрні стилі: модерн, лофт, класичний та навіть ретро. Слід зазначити, що плити архітектурного бетону LUXUM, ідеально підходять для вітальні, коридору спалень, кухні. Вони стануть окрасою будь - якої кімнати у домі.

Також є можливість використання бетонних плит LUXUM поза будівлею: тераса, балкон, паркан або ландшафтний дизайн, що буде також дотриманий в тому ж стилі, що і інтер'єр у будинку. Це зробить Ваш загальний дизайн комфортним, зручним та стильним.

архітектурний бетон

Плити архітектурного бетону LUXUM мають різні текстури: пористу (карцин), травертин та гладку. Хочемо відмітити, що даний матеріал не містить шкідливих синтетичних волокон, не змінює колір, дозволяє стінам дихати та здійснювати природню циркуляцію.

Декоративні плити архітектурного бетону LUXUM мають всі необхідні сертифікати і юридичні норми стандартизації PZH, тому його можна використовувати в громадських будівлях і не хвилюватись за здоров’я малечі, яка мешкає вдома.

архітектурний бетон

Варто відзначити, що панелі мають найвищу ступінь вогнестійкості класу А1, а такожважлива інформація для тих, хто хоче його застосовувати як покрівельний матеріал на підлогу, що архітектурний бетон має факт зносності найвищого класу IV абразивного бетону. Що говорить про те, що він міцний та стійкий до механічних пошкоджень. 

Монтажні пластини архітектурного бетону LUXUM також не мають собі рівних.

архітектурний бетон Це єдиний архітектурний бетон з низьким рівнем поглинанням води та клею під час збірки. Плити архітектурного бетону LUXUM легко піддаються порізці під різні розміри та отвори, що дає можливість застосовувати матеріал і біля вентиляційних решіток, або електричних розеток.

Також даний матеріал можна використовувати під висячі прикраси, картини, меблі шафи та настінні телевізори, за допомогою спеціальних металевих накладок, що будуть поставлятись разом з плитами.

Хочемо відмітити, що у пропозиції LUXUM, є бетонні плити, що вже оброблені клеєм і настінною ґрунтовкою. Або ж ці плити та матеріали можна придбати окремо.

Обирайте архітектурний бетон від польського виробника, компанії LUXUM. Це - оптимальне рішення для внесення неповторності і стилю у дизайн.

Розділяйте тепло разом з нами!