Світ в 3D як телепорт у майбутнє

«3D панелі LUXUM» є прикрасою для усіх сучасних інте’єрних рішень, де Ваші стіни будуть випромінювати дух модерну і найоригінальнішого дизайну двадцять першого століття. 

Ця ідея і технологія, розроблена для клієнтів, які хочуть відмовитися від банального декорування стін, польським продуцентом, компанією LUXUM. Використовуючи 3D панелі LUXUM – Ваш інтер’єр ніколи не буде одноманітним. 

Комплексні рішення такого декорування здивують навіть найвибагливішого клієнта та надаватимуть волю фантазії найкреативнішому дизайнеру чи архітектору.

3D панелі LUXUM виконані з дрібної стружки МДФ плит з натурального дерева. Тому вони не впливають на зміну мікроклімату у декорованому приміщенні.

Цей тип дерев’яного матеріалу, надзвичайно стійкий до вигинів та створення різноманітних форм, має різні типи пружності та щільності матеріалу, що дозволяє легко їх монтувати.

Також дані плити мають дуже малу вагу, тому виступають альтернативою звиклій усім штукатурці. Панелі мають властивості акустичної та теплової ізоляції. Стандартна LUXUM панель має розмір 50х100 см і товщину - 1,6 см.

Виробництво компанії LUXUM також приймає замовлення на нестандартні розміри, якщо це необхідно для вашого дизайну, що реалізується. Максимальний розмір панелей 270х125 см. Також Ви можете легко замовити індивідуальний напис чи логотип. Все відповідно до побажань клієнта і його потреб.

Окрім звичайних 3D панелей, ви можете придбати шпоновані 3D панелі LUXUM. 

Відрізняються тим, що поверхня покрита тонким шаром шпону. Ну не можливо залишитись байдужим до такої краси. 

За межами Італії,  LUXUM є єдиним європейським виробником декоративних стінових панелей, покритих шпоном. 

МДФ панелі 3D виробництва LUXUM, єдині шпоновані панелі, які виготовлені з натурального дерева - дошки MDF товщиною до 16 мм.

Також можливо замовити у польського виробника LUXUM, шпоновані 3D-панелі нестандартного розміру, а саме: 100х50 см, та максимальний розмір 125х275 см. Можемо запропонувати Вам 38 різних візерунків.

3D шпоновані панелі та панелі МДФ можуть були покриті лаком, бути ламінованими плівкою ПВХ, а також з блискучим напиленням.

3D панелі LUXUM – це не тільки вишуканий дизайн, а й нереальна насолода для очей. Також хочемо зауважити, що дані панелі піддаються вологому прибиранню, збиранню пилюки пилососом, не змінюють мікроклімат кімнати, та піддаються випробуванню використання викрутки.

3D панелі LUXUM – це не тільки вишуканий дизайн, а й нереальна насолода для очей.