ТАНДИР (Україна) - це печі виготовлені зі спеціальної коалінової глини, які мають циліндричну форму та оздоблення цікавими орнаментами в східному стилі. Тандири використовують для приготування широкого спектру страв: м’ясо, птиця, риба, овочі, можна навіть випікати борошняні вироби, різноманітні смачні пиріжки.
Їжа, яку приготували у тандирі пробудить апетит своїм неповторним смаком і запахом. Модельний ряд тандирів налічує різноманітні розміри, від компактного і універсального, що можна взяти з собою в машину та подорожі, до великих ресторанних варіантів.Також, ми можемо наносити зовнішні орнаменти з логотипом ресторана, фамілії або сімейного герба.
По вашому побажанню можемо укомплектовувати додатковими гриль решітками та іншими елементами з нержавіючої сталі для приготування їжі.